CADANGAN PLEASE ???

Baru ada masa nk update , sebab cuti la katakan . Blog ni sudah berhabuk la, sgt lama
tak tukar. Blog ini sudah bosan sama  pinknya , Boleh bagi cadangan untuk
colour . Dh llama sgt tema dia warna pink . Kalau era nak warna
hijau biru ? Sesuai ka Bagi cadangan pliz

Sebenarnya Era tak tau nk tulis title apa hari ni , 2 jadi  mcm ni ,
apa pon just comment and blogwalking at cbox ok
Bye see you for the next entry .


Blog I miss you <3

4 comments :

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Okay je bagi akk. Apapun, tetapkan tema blog ye kalau nak berblog dengan lebih serius. Hehehe.

Yang lebih penting isi entry kita mantap. Chayok!

Tutty Lolipop said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ dh bosan dgn warna pink. Hijau biru ok lah