Pencarian Sponsor

Hai , Lama nya x update blog yg comel  ni . hehehehe tujuan
update ni era nak cari sponsor untuk ga era nnti  tpi xtau nak buat tajuk apa 

dam tidak mempunyai sponsor lagi . Boleh sponsor dak ? hehe ^_^
Kalau boleh sila  ^__^ commnet ataupun pm di fanpage please .



Barang yang boleh sponsor 
barangan yang jenis pos
barangan blog
Topup
review blog

Syarat yang diterima:
follow blog
like fanpage/gambar
klik iklan
follow twitter
add/follow facebook

Kepada yang nak sponsor, bagi detail macam kat bawah ni
Nama :
Barang yang nak sponsor : (min 5)
Untuk berapa orang :
Syarat : (max 3)
Link blog :
P/S : Kalau ada syarat klik iklan, hendaklah tidak melebihi dua iklan.

Kelebihan jadi sponsor
follower blog meningkat,
like page anda meningkat,
dapat meningkat Trafik blog/page
Duit churp-churp dan says akan bertambah..
                          
                            Bagi sesiapa nak sponsor sila pm saya di sini

9 comments :

~emi~ said...

mcm nak sponsor. tp tggu malam karang dah balik kerja sy komfemkan...nk kena fikir dulu apa yg nk di sponsor. btw sy pun tgh cari sponsor utk giveaway yg akan berlangsung 1-31 disember ni. kalau berminat nak sponsor, jom la :)

Atif Farhah said...

Assalamualaikum awak .. saya nk jdi sponsor bleh x ?

Nama :
* 'Atif Farhah

Barang yang nak sponsor :
* gelang tangan x 1
* top up RM 10 x 1

Syarat :
* follow blog
* klik iklan x 2

Link blog :
* http://pinksolution91.blogspot.com/

url iklan :
* http://curium-cr.com/my-5002550
* http://bit.ly/17H3gSt

~emi~ said...

nak tanya dulu, GA ni berapa lama. start bila habis bila?

Tutty Lolipop said...

tak tau lagi berapa lama
masih duk cari sponsor baru

Kim Nara said...

Saya nak sponsor .

Nama : Nur Aliaa
Barang yang nak sponsor : Barangan blog {header} x2
Untuk berapa orang : 1
Syarat : follow blog , like fanpage
Link blog : http://alyatory.blogspot.com/
Link fanpage : https://www.facebook.com/pages/Kim-Naras-Official-Blog/139936862830083

Shamimie is Johari's daughter said...

assalammualaikum . saya berminat :3
Nama : Shamimie Johari
Barang yang nak sponsor : tudung bawal obama
Untuk berapa orang : 3 orang
Syarat : follow blog, twitter dan klik iklan
Link blog : http://shamimiejohari.blogspot.com/
link twitter : https://twitter.com/shamimiejohari
klik iklan : http://my.sharings.cc/p/5gbJm

nurul alfira nasir said...

Saya nak sponsor .Kalau dah close pencarian sponsor abaikan mesej sya...:D

Nama : Alfira Hana
Barang yang nak sponsor : Barangan blog {header} x2
Untuk berapa orang : 2
Syarat : follow blog , follow twitter
Link blog : http://alfirahana.blogspot.com/
Link twitter : https://twitter.com/Budax_Paris

Ayati Nasir said...

sy nak jadi sponsor..masih open lagi ke?kalau dah tutup..abaikan msg ni

Nama : Ayati Nasir
Barang yang nak sponsor : Half moon dan anak tudung inner magic
Untuk berapa orang : 1
Syarat : follow blog dan klik iklan 2x
Link blog : http://mynameismissayati.blogspot.com/