Giveaway By Cik Mira

Jom Join Ga ni 
Harap mng Amin  ^^


29 comments :

Aefa Aerisya said...

Terima kasih kerana sudi join GA dan like page https://www.facebook.com/memorylaneofme :)

Gud luck!
Goodies RM mungkin milik anda :)

nur amalina said...

dari segmen yg sama .. good luck! :D
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-iffah-nadiah-dayang.html

Nadia Farhana Ismail said...

hai dari GA sama :) mari singgah sini http://yayaonly.blogspot.com/2013/09/1st-giveaway-by-sheila-eiman.html

Eraz Fadli said...

Eraz datang dari GA October by Emas Putih

http://www.erazfadli.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist istimewa..nanti boleh la join...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-up-kan-follower-dan-menang-hadiah.html

Fafa Kyraa said...

Segmen tamat. Maaf ye kalau langsung tak dapat capai target. Ni first try. Anyway. Selamat berkenalan :) http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/10/segmen-teamfollowback-tanpa-blogwalking.html

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 356
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Aisha Fauzi said...

Salam. Siggah sini dari segmen yang sama. Goodluck :)

Jom singgah blog saya dan lihat banyakkkk giveaway menarik yg baru diupdate dengan tawaran hadiah yg awesome ! ^^

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-huda.html

ifharz fizo said...

salam , blog awak cun habis :) sila singgah sini n tinggalkan komen one shot saya bagaimana ye ;) http://ifharzcho.blogspot.com/2013/11/broken-moments-fanfiction-one-shot.html

Soo Hyun said...

GA yg sama. Good luck :) http://alyatory.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-atiqah-jaidin-and.html

husna zahidi said...

Assalam tuan rumah!!
singgah sini mengunjung.. even dah taw pemenang, blogwalking harus diteruskan..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih_16.html

Liyana Izzati said...

Datang dari GA yang sama. :D
http://elfloversteukkie.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-atiqah-jaidin-and.html

Tasha Aqisha said...

good luck.. datang singgah isi tabung kat sini ... http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/11/segmen-impian-menjadi-realiti.html

Raihana Husni said...

http://pandadotbiru.blogspot.com/2013/12/mega-duo-giveaway-pink-blue-by-mira-era.html

Join. :)

Pha Is said...

datag blogwalking sini dari segmen yg sama....

jemput join simple segmen saya..
http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

Atif Farhah said...

blogwalking dari GA yg sama .. gudluck ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html
jum kesini pulak .. sama2 memeriahkan ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

sha dhira said...

shad datang blogwalking dari segmen sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

jemput join, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

fiqah hamed said...

Jemput join sini..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2013/12/simple-kpop-giveaway-part-2-by-nnabilah.html

fiqah hamed said...

Jemput join sini..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2013/12/simple-kpop-giveaway-part-2-by-nnabilah.html

Mila Jamil said...

goodluck for the ga...^^
jemput singgah...
http://miss-whateverlah.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html

u.m.i.e said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi :)
Singgah dari GA yang sama.
Good Luck yea !

http://2octobersecret.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html


Sambil singgah done follow blog comel nie:)

ejulz said...

salam dik.. abg ni xde la pandai sgt nak design blog.. hehe.. apa2 pun selamat menghias blog k.. ^_^

kemey said...

dari segmen yg same =)

ejulz said...

gudluck. :)

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

Azney Shamsuddin said...

Assalam

Singgah sini :)

Semoga berjaya !!

xoxo
Azneyshamsuddin
www.azneyshamsuddin.com